Laatste wijziging: 14.07.2008 | Home | Contact | Copyright | Disclaimer | Privacy | Techniek


Esther behaalt diploma SPW-3

Malden, 4 juni 2008
(tekst: Florian)

Op woensdag 4 juni kreeg Esther het bericht dat zij ook voor haar laatste deelexamen én voor het complete praktijkgedeelte van haar opleiding SPW-3 geslaagd is. Hiermee heeft zij aan alle voorwaarden voldaan voor het diploma Pedagogisch Medewerker / SPW-3.

Voor het laatste examen ('Begeleiden') behaalde Esther ook haar hoogste cijfer: een 8,5. Voor de eerdere examens waren dat een 7,8 en een 7,9.

Het behalen van het diploma was voorwaarde om als groepsleidster in vaste dienst te komen bij de kinderopvang waar Esther de afgelopen 5 maanden ook haar stage heeft gelopen. Esther was daar per 1 juni inmiddels begonnen; het kinderdagverblijf had er voldoende vertrouwen in om Esther in dienst te nemen voordat alle examen-uitslagen bekend waren.

Eerdere berichten op onze website:


Esther slaagt ook voor 2e examen
Malden, 16 mei '08 - Esther is ook geslaagd voor het examen 'Kinderopvang' dat ze voor haar opleiding SPW-3 gedaan heeft. Ze legde dit examen op 22 april af in Leiden. Esther behaalde het cijfer 7,8. Haar vorige examen behaalde ze een 7,9. Esther moet nu nog één examen doen, op 19 mei. Als ze hiervoor een voldoende haalt en de praktijkopdrachten worden ook als voldoende beoordeeld, dan is Esther geslaagd voor de opleiding SPW-3. Ze krijgt dan het bijbehorende diploma voor de kinderopvang.

Esther slaagt voor eerste deelexamen
Leiden / Malden, 18 februari '08 - Esther is voor het SPW deelexamen Organisatorische Vaardigheden geslaagd. Ze behaalde het cijfer 7,9. Dit was het eerste van drie deelexamens die deel uitmaken van de opleiding SPW-3. Vóór juni 2008 legt Esther ook de twee andere examens af.

Naar boven