Laatste wijziging: 18.12.2007 | Home | Merijn&Feline | Contact | Copyright | Disclaimer | Privacy | Techniek


Feline opgenomen in ziekenhuis
Op 18 december weer naar huis

Nijmegen, 15 december 2007
(tekst: Florian)

Zaterdagavond 15 december is Feline opgenomen in het ziekenhuis vanwege een bacteriële infectie en een longontsteking. Jessica's dochter was al sinds het begin van de week ziek.

Haar temperatuur liep op tot boven de 41 graden. Hierop is Jessica zaterdagmiddag naar de huisarts gegaan, die in ieder geval een oorontsteking vaststelde.

Later op de avond verwees een andere huisarts Feline door naar het ziekenhuis, omdat ze te weinig drinkt en nauwelijks plast. Bij het bloedonderzoek dat het ziekenhuis vervolgens uitvoerde, bleek dat Feline een bacteriële infectie heeft. De precieze uitslag van het onderzoek volgt later.

Waarschijnlijk blijft Feline twee nachten in het ziekenhuis. Via een infuus krijgt ze vocht en antibiotica toegediend.

Zondag 16 december
Op zondagochtend 16 december was Feline's temperatuur gezakt naar 37,7 graden. Ook had ze alweer geplast.
Op de longfoto's was te zien dat Feline naast haar oorontsteking ook een longontsteking heeft. Uit bloedonderzoek bleek verder dat Feline mogelijk het Noro-virus heeft (gehad), wat haar buikgriep van vorige week kan verklaren.

Maandag 17 december

De antibiotica slaan aan, waardoor Feline weer wat levendiger is. Ze eet goed, maar drinkt slecht. Vandaar dat ze nog een nachtje in het ziekenhuis blijft. Dinsdag bekijkt de arts het opnieuw.

Dinsdag 18 december
Feline is zo goed opgeknapt dat ze vandaag -na drie nachten- uit het ziekenhuis is ontslagen. Ze is nog wat slapjes en drinkt nog niet zo goed. Daarom moet Jessica haar veel appelmoes en dergelijke soorten eten geven. Feline moet nu verder thuis herstellen.

Feline op de verjaardag van Boris, 3 november 2007
Foto: Feline op de verjaardag van Boris, 3 november 2007.

Feline is de dochter van Jessica, zusje van Merijn en nichtje van Boris. Ze is nu ruim elf maanden oud.

Naar boven